Γυναίκες λόγω οικονομικής ανάγκης

 Αναστασία ΜακρήΕίμαι η Αναστασία Μακρή, Ελληνίδα μεγαλωμένη στην Ελβετία δημιουργός της τηλεφωνικής υπηρεσίας Γυναίκες λόγω οικονομικής ανάγκης κάνουν τηλεφωνικά γαμήσια. Στο τηλεφωνικό αριθμό 909 192 9432 γυναίκες δημοσιεύουν ηχητικές αγγελίες για σεξ. Η υπηρεσία δημιουργήθηκε από μένα αρχές του 2017 εκμεταλλευόμενη τη δεσπόζουσα οικονομική ανέχεια από γνωστές φίλες μου. Η μία έφερε την άλλη & αυτή τη στιγμή διαθέτω 30+ γυναίκες στο τηλέφωνο. Με πρωτοποριακό λογισμικό ακούς τις αγγελίες από αυτές που είναι διαθέσιμες τη στιγμή που καλείς. Μετά από καιρό κάποιες άρχισαν να κλείνουν πραγματικά ραντεβού με τους πελάτες. Η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη γιατί εγώ είμαι στη Γενεύη. Αποφάσισα να μην λογοκρίνω τις τηλεφωνικές αγγελίες των γυναικών. Ότι θέλει η κάθε μια ας κάνει. Είμαι η admin της σελίδας & ευχαριστώ το Ellinides.net για τη φιλοξενία. Παρακαλώ μην διαδίδετε τη σελίδα στο Facebook γιατί αρκετές έχουν γνήσιες φωτογραφίες & πολλές πάνε με τούς πελάτες της γραμμής! Αν η σελίδα πέσει, σημαίνει ότι έκλεισε το νούμερο λόγω π…ς! Η υπηρεσία ξεκίνησε ως τηλεφωνική συντροφιά τις μεταμεσονύχτιες ώρες & οδηγήθηκε αλλού! Όλες οι γυναίκες χρησιμοποιούν ψευδώνυμα.
Ευχαριστώ: Αναστασία Μακρή

Γυναίκες διαθέσιμες για τηλεφωνικό σεξ & κάποιες για πραγματικό

Τηλεφωνικό χύσιμο

Χύσιμο στη μούρη: Η Άννα έγραψε – Πάρε να με σκίσεις & να με χύσεις!

Αληθινό πρωκτικό

42 ετών για πρωκτικό: Πληρώνεις, με παίρνεις από κώλο. Ακριβή αλλά πολύ θερμή.

Σεξ σε ξενοδοχείο

Κάλυψε το προσωπό μου Τασία: Γνωστή Αθηναία πρόσφατα χωρισμένη. Δυναμίτης στο κρεβάτι ξενοδοχείου.

Ανοίγω πόδια για πραγματικό σεξ

28 ετών τα ανοίγω: Με καταπληκτικά πόδια από Θεσ/κη. Ακριβή φωνακλού. Πάρε να γνωριστούμε.

Τηλεφωνική συντροφιά

Ώριμη για τηλεφωνική συντροφιά: Για ήπιους & ευγενικούς άντρες.

Στον παίζω στο τηλέφωνο

Κατεβάζω τη κιλότα να στον σηκώσω: Έλα να στον παίξω στο τηλέφωνο να αδειάσεις στα μπούτια μου.

Πραγματικό σεξ ανάσκελα

Ανοίγω 1 φορά την εβδομάδα: Η Ρίκα έγραψε – Πάρε εσύ να με κλείσεις, εγώ να τα ανοίξω.

Κανονικό σεξ & στα μούτρα

Ο πρώτος μου πελάτης έγραψε στη φάτσα μου: Αδεύσμετη, στην αρχή έκανα τηλεφωνικό, λόγω έλλειψη συντρόφου άρχισα κανονικό. Ο πρώτος .. όλο το βράδυ .. 4 φορές .. 2 εγώ.

Αληθινό σεξ με παρτούζα

Στη Ραφήνα μια βραδιά με πεθάναν στα καβλιά: Πάω με 2 αλλά όχι από πίσω.

Κάνω σεξ στο τηλέφωνο

Ωραία κυρία: Κάνω σεξ στο τηλέφωνο όταν λείπει ο σύζυγος. Δυνατή στο κρεβάτι φωνάζω μέχρι να τελειώσεις.

Σκληρό σεξ στο τηλέφωνο

Αληθινή φωτογραφία γυμνόστηθη: Μη διαδίδετε τη φωτογραφία μου. Σκληρό σεξ στο τηλέφωνο με εκσπερμάτωση στο στήθος μου.

Πραγματικό σεξ σε ξενοδοχείο

Δυνατή στο κρεβάτι: Ξενοδοχείο, Αθήνα, στο στόμα, στο αιδοίο με καπότα!

Τσιμπούκι σε πελάτη

Τσιμπούκι σε πελάτη: Ο πρώτος μου πελάτης τον είχε τεράστιο! Τον πήρα βαθιά στο στόμα & μέσα μου 2 φορές. Κάλεσε & ζήτα τη Τζίνα. Δυνατό στοματικό & φωνακλού στο σεξ!

Γνήσια Ελληνίδα για σεξ

Γνήσια Ελληνίδα για πραγματικό σεξ: Παρακαλώ τη Τασία να κρύψει το προσωπό μου. Από τηλεφωνικό σεξ το γυρίζω σε πραγματικό σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ανοίγω τα πόδια & ουρλιάζω στο κρεβάτι! Πρόσεχε μη γίνεις ρόμπα!

Πίπα σε ξενοδοχείο

Πίπα σε ξενοδοχείο με πελάτη: Βγαίνω στη βίζιτα όπως & οι υπόλοιπες λόγω οικονομικής ανάγκης. Παρακαλώ ήπιοι άντρες χαμηλών τόνων, όχι νεαροί να με πηδήσουν άγρια. Ζήτα στο τηλέφωνο την Ευγενία.

Τα σηκώνω στο τηλέφωνο

Τα σηκώνω στο τηλέφωνο: Μπαίνεις μέσα & χτυπάς μέχρι να τελειώσεις. 45 ετών κυρία για έντονο τηλεφωνικό σεξ με βογκητά & χυδαίο λεξιλόγιο. Ζήτα στο τηλέφωνο που βλέπεις τη 45άρα!

Κυρία με μεγάλα βυζιά

Κυρία με μεγάλα βυζιά: Θέλω να μείνω ανώνυμη & ξεκινάω εδώ με αγγελία για τηλεφωνικό σεξ. Θερμή ξετινάζω τα πέη σας στο λεπτό & φωνάζω δυνατά μέχρι να τελειώσεις.

Γνωστό μοντέλο για σεξ

Γνωστό μοντέλο για σεξ: Με φωτογραφήσεις στο παρελθόν σε αρκετά περιοδικά τώρα για σεξ λόγω οικονομικής ανάγκης. Βαθύ στοματικό & κρεβάτι σε όλες τις στάσεις.